Expressen skriver om Camilla Läckbergs överraskningsfest för pojkvännen Simon Sköld, ombord på M/S Molly. “Nu vet vi vart succéförfattaren tog sin kärlek: Nämligen till den lyxiga charter- och bastubåten M/S Molly, förtöjd vid Strandvägen på Östermalm i Stockholm. “TACK alla vänner som kom och firade igår på underbara M/S Molly! Och TACK för hur fint allt var ordnat med magisk båttur som grädden på moset!”, skriver hon på Instagram efter firandet. Vilket av alla paket Läckberg valde åt sin kärlek är oklart, men på M/S Mollys hemsida går det att läsa om de olika alternativen som kunderna erbjuds. Utöver den lyxiga maten och fullständiga dryckesrättigheter kan man välja en avslappnad vistelse, med bastu, badtunna och bad i havet.” Klicka här för att artikeln i sin helhet    

M/S MOLLY

Kajplats:
Strandvägskajen 20G i Stockholm
Postadress:
Konferensbåtar i Sverige AB Dalagatan 18 A, 113 24 Stockholm

Båten ligger centralt i Stockholm vid Strandvägen på Östermalm

 

För personlig kontakt

Mattias Frisk 070-734 62 71 mattias@msmolly.se
Kenneth Bergman 070-444 21 80 kenneth@msmolly.se
Filip Bagger Frisk 073-400 07 66 filip@msmolly.se

Förfrågan: charter@msmolly.se