När Niclas Wahlgren bjöd in för att fira sin 50-årsdag fick M/S Molly äran att vara arrangören. Bland gästerna fanns bland annat Niclas syster Pernilla  och mamma Christina som båda bloggade om kvällen.

Syster Pernilla Wahlgrens blogg

“Vilken hit att ha festen på M/S Molly!!  När båten la till kl 22 på Strandvägen så gick några av , men många av oss som fortfarande var partysugna  (mamma och pappa t e x ) ;-)   stannade ombord och festade vidare natten lång…!  :-)“, skriver Pernilla.

Läs hennes blogginlägg och se alla fina bilder från kvällen.

Mamma Christina Schollins blogg

Även Niclas mamma Christina Schollin bloggade om födelsedagsfesten. “En fantastisk 50-årsfest bjöd Niclas på ombord på M/S Molly häromveckan! Jag – som är hans Mamma kan bara förundras över hur fort åren går – och när barnen börjar bli äldre än vad man själv känner sig – då känns det extra märkligt!”

Läs Christina Schollin blogginlägg från kvällen ombord M/S Molly.

 

 

M/S MOLLY

Kajplats:
Strandvägskajen 20G i Stockholm
Postadress:
Konferensbåtar i Sverige AB Dalagatan 18 A, 113 24 Stockholm

Båten ligger centralt i Stockholm vid Strandvägen på Östermalm

 

För personlig kontakt

Mattias Frisk 070-734 62 71 mattias@msmolly.se
Kenneth Bergman 070-444 21 80 kenneth@msmolly.se
Filip Bagger Frisk 073-400 07 66 filip@msmolly.se

Förfrågan: charter@msmolly.se