Solen strålade från en klarblå himmel och herrarna i sällskapet hade precis avslutat en delikat skaldjurstallrik med kräftor, skagenröra och västerbottenostpaj till vilket de druckit god dryck. Då drogs gardinerna för och Joe Labero entrade matsalen med ett stort leende, allt till herrarnas glada tillrop och applåder.

Joe Labero bjöd på en underhållande show med guldfiskar, is, bollar, kortlek med mera. Flertalet bejublade trick fick gästerna njuta av. Sällskapet som endast var 22 personer fick en personlig och intim show som de, inklusive personalen ombord, sent kommer glömma. Vilken härlig måndag!,

 

 

M/S MOLLY

Kajplats:
Strandvägskajen 20G i Stockholm
Postadress:
Konferensbåtar i Sverige AB Dalagatan 18 A, 113 24 Stockholm

Båten ligger centralt i Stockholm vid Strandvägen på Östermalm

 

För personlig kontakt

Mattias Frisk 070-734 62 71 mattias@msmolly.se
Kenneth Bergman 070-444 21 80 kenneth@msmolly.se
Filip Bagger Frisk 073-400 07 66 filip@msmolly.se

Förfrågan: charter@msmolly.se