“Mmmmmm va’ gott” det var ord som ofta uttalades under “Avsmakningsmingel signerat Ulf Wagner”. Vår kock, Nobelkocken Johnny Johansson, hade besök i köket av stjärnkocken Ulf Wagner – även känd från Stjärnorna på Slotten och som krögare vid Sjömagasinet i Göteborg.

Meny

Vi fick smaka fyra delikata rätter ackompanjerade med Ulf Wagners viner “Bellingham CB Ulf Wagner” och “Petit Frère No1 Ulf Wagner“.

Gemytligt och trevligt

Utöver delikat mat och dryck bjöds gästerna på anekdoter från Ulfs tid som kock i succé-TV-serien Stjärnorna på Slotten. Han berättade även om hur de viner han bjöd på kom till världen. Johnny intervjuade Ulf och det märktes att de två är vänner då stämningen var gemytlig och hjärtlig. En liten kuriosa är att Johnny under ett program i TV-serien Stjärnorna på Slottet hoppade in och hjälpte Ulf med maten – detta då Ulf hade skadat sig och inte kunde genomföra programmet själv.

Bilder

På vår facebooksida har vi flertalet bilder från minglet.   Foto: Micael Engström

M/S MOLLY

Kajplats:
Strandvägskajen 20G i Stockholm
Postadress:
Konferensbåtar i Sverige AB Dalagatan 18 A, 113 24 Stockholm

Båten ligger centralt i Stockholm vid Strandvägen på Östermalm

 

För personlig kontakt

Mattias Frisk 070-734 62 71 mattias@msmolly.se
Kenneth Bergman 070-444 21 80 kenneth@msmolly.se
Filip Bagger Frisk 073-400 07 66 filip@msmolly.se

Förfrågan: charter@msmolly.se