Efterfrågan på M/S Molly är stor, vilket vi är väldigt tacksamma för. Vi råder er att boka er sommarfest med god framförhållning då vi redan fått in många bokningar. Därför är vi extra tacksamma för alla bokningsförfrågningar med god framförhållning. En sommarfest är något alldeles extra ombord hos oss och kräver framförhållning eftersom det snabbt blir fullbokat. därför planering för att det skall bli så lyckat som möjligt. 2016 har börjat med en rivstart och många spännande events och kampanjer  kommer att ske detta år. Vi är väldigt taggade och inspirerade inför detta år.

Hur bokar du din sommarfest?

Gör din förfrågan med god framförhållning så att du inte blir ståendes kvar vid kajen! Välkomna ombord! M/S Molly 

 

 

M/S MOLLY

Kajplats:
Strandvägskajen 20G i Stockholm
Postadress:
Konferensbåtar i Sverige AB Dalagatan 18 A, 113 24 Stockholm

Båten ligger centralt i Stockholm vid Strandvägen på Östermalm

 

För personlig kontakt

Mattias Frisk 070-734 62 71 mattias@msmolly.se
Kenneth Bergman 070-444 21 80 kenneth@msmolly.se
Filip Bagger Frisk 073-400 07 66 filip@msmolly.se

Förfrågan: charter@msmolly.se