Igår hade vi på M/S Molly mycket trevligt besök av Winesistersclub med Martina & Ulrica! WINESISTERS är en kvinnlig vinklubb som vänder sig till kvinnor som längtar efter att lära sig mer om vin, mat, resa mer och träffa andra kvinnor som delar samma intressen och önskar sig det där lilla extra utav livet.

WINESISTERS STORY

WineSisters startades hösten 2015 av ”systrarna” och svägerskorna italienska Martina och svenska Ulrica. Martina har jobbat i vinvärlden i över 10 år och anordnat otaliga vinresor och vinprovningar till Italien och Spanien. Ulrica har jobbat många år inom eventvärlden och arrangerat både resor, vinprovningar och andra evenemang. WineSisters växte fram genom att vi utgick från oss själva och en önskan att få dela dessa intressen med andra kvinnor. Vi ville skapa en vinklubb där upplevelser i form av vinprovningar, resor, mat och vin är i fokus och samtidigt umgås med likasinnade tjejer. Som en WineSister får du uppleva resor, vin, mat, nätverkande och upplevelser för kvinnor som längtar efter att unna sig det lilla extra i livet tillsammans med andra ”vinsystrar”. Finner ni detta intressant kan ni kontakta Winesister nedan:

Webb: Winesisters
Mejl: info@winesisters.club

Stort tack från oss på M/S Molly för en väldigt trevlig kväll!

   

M/S MOLLY

Kajplats:
Strandvägskajen 20G i Stockholm
Postadress:
Konferensbåtar i Sverige AB Dalagatan 18 A, 113 24 Stockholm

Båten ligger centralt i Stockholm vid Strandvägen på Östermalm

 

För personlig kontakt

Mattias Frisk 070-734 62 71 mattias@msmolly.se
Kenneth Bergman 070-444 21 80 kenneth@msmolly.se
Filip Bagger Frisk 073-400 07 66 filip@msmolly.se

Förfrågan: charter@msmolly.se