Mamma mia the party gästade oss i söndags och det blev en förtrollande afton i musikens tecken! Nedan finner ni mer info om Mamma Mia the party som spelas på Tyrol:

Från musikaluppsättningar på världens stora scener till Hollywood – MAMMA MIA! är en magisk resa som inte vill ta slut. Nästa steg? Ja, det tar vi tillsammans här och nu. Jag vill att fler ska få uppleva magin, och göra den till sin. Min vision är att gäster, personal, musiker och artister tillsammans skapar festen i grekisk tavernamiljö från ön Skopelos, där MAMMA MIA! filmades, med olivträd, fontän och dofter av medelhav. Därför har vi nu förflyttat just Nikos Taverna från medelhavet till Tyrol på Gröna Lund, Stockholm, och förvandlat platsen in i minsta detalj. För mig känns valet självklart: Tyrol har aldrig varit någon vanlig restaurang, utan alltid en del av en annan värld. Gästerna har gått dit för att möta något nytt, okänt och lockande. Nu är det dags igen. På Nikos Taverna upplever du ouzon, zorban, maten, vinet, värmen, syrsorna, sången, dansen, månen, människorna och ABBA-musiken. Precis som på film, fast på riktigt. Men det är en helt annan story. För med hjälp av ABBA-låtarna skriver vi varje kvälls historia på plats, där och då! Varmt välkommen att göra kvällen till din.

Vi ses! Björn Ulvaeus

Ni finner mer info om Mamma Mia the party här: Mamma Mia the party Tack för besöket Mamma Mia gänget

Från oss på M/S Molly

         

M/S MOLLY

Kajplats:
Strandvägskajen 20G i Stockholm
Postadress:
Konferensbåtar i Sverige AB Dalagatan 18 A, 113 24 Stockholm

Båten ligger centralt i Stockholm vid Strandvägen på Östermalm

 

För personlig kontakt

Mattias Frisk 070-734 62 71 mattias@msmolly.se
Kenneth Bergman 070-444 21 80 kenneth@msmolly.se
Filip Bagger Frisk 073-400 07 66 filip@msmolly.se

Förfrågan: charter@msmolly.se