Byggbolaget Zengun arrangerade sin kick-off ombord M/S Molly och bjöd in en av världens främsta idrottsmän. Förra veckan hade vi en lyckad kick-off ombord med byggbolaget Zengun. Extra roligt för alla medarbetarna var att en av Sveriges, och till och med världens främst, idrottsmän – pingiskungen Jan-Ove Waldner.

Zengun vs J-O Waldner

Kvällen började med en fantastisk trerättersmiddag tillagad av vår nobelkock Johnny Johansson. Därefter plockades snabbt borden bort och lokalen omvandlades till en mingel- och pingisyta, för nu var det dags för pingisturnering. Innan turneringen drog igång grillades J-O Waldner med frågor och han berättade om sin karriär. Sammanfattningsvis en väldigt lyckad kick-off!


Vad vill du göra på er kick-off? Kanske vill även ni spela pingis med J-O Waldner – vi hjälper er att skräddarsy ert event. Kontakta oss så skapar vi tillsammans en minnesvärd tid ombord. Varmt välkomna till M/S Molly! 

 

M/S MOLLY

Kajplats:
Strandvägskajen 20G i Stockholm
Postadress:
Konferensbåtar i Sverige AB Dalagatan 18 A, 113 24 Stockholm

Båten ligger centralt i Stockholm vid Strandvägen på Östermalm

 

För personlig kontakt

Mattias Frisk 070-734 62 71 mattias@msmolly.se
Kenneth Bergman 070-444 21 80 kenneth@msmolly.se
Filip Bagger Frisk 073-400 07 66 filip@msmolly.se

Förfrågan: charter@msmolly.se