Fullt ös ombord M/S Molly hela sommaren, och det fortsätter även under hösten! Vi tycker det är fantastiskt roligt att så många väljer att komma till M/S Molly. Bara under förra veckan hade vi bröllop, möhippa, födelsedagskalas och företagsevent. Den här veckan bjuds det på två kräftskivor, kick-off, företagsevent och en möhippa. Det roliga med M/S Molly är att båten lämpar sig för alla möjliga typer av event, och varje event skräddarsys.

Fullt ös – vill du också komma ombord?

Är du sugen på att komma ombord M/S Molly? Det finns lediga datum kvar i september och oktober, så tveka inte att kontakta oss för er förfrågan. Vi skräddarsyr just ditt event efter era behov! Varmt välkomna till oss på M/S Molly!

 

M/S MOLLY

Kajplats:
Strandvägskajen 20G i Stockholm
Postadress:
Konferensbåtar i Sverige AB Dalagatan 18 A, 113 24 Stockholm

Båten ligger centralt i Stockholm vid Strandvägen på Östermalm

 

För personlig kontakt

Mattias Frisk 070-734 62 71 mattias@msmolly.se
Kenneth Bergman 070-444 21 80 kenneth@msmolly.se
Filip Bagger Frisk 073-400 07 66 filip@msmolly.se

Förfrågan: charter@msmolly.se