Maria 40 år! Wow, vilken fest det blev på M/S Molly när Maria Widmark fyllde år! Som du kan se på bilderna så var temat för festen white party. Födelsedagsbarnet hade bestämt att endast vår huschampagne HATT et SÖNER fick serveras. Och champagnen flödade hela kvällen. Till bubblet serverades en specialkomponerad fisksoppa av vår eminenta Nobelkock Johnny Johansson.

Vad tyckte Maria?

– En fantastisk kväll som blev precis som jag hade tänkt mig, utbrister Maria. Jag är väldigt nöjd med min dag.


Funderar du på var du ska fira din stora födelsedag? Kontakta oss så skräddarsyr vi just ditt event! Varmt välkomna till oss på M/S Molly Fotograf: Micael Engström, 0708180319 eller micke@digitalabilder.se

M/S MOLLY

Kajplats:
Strandvägskajen 20G i Stockholm
Postadress:
Konferensbåtar i Sverige AB Dalagatan 18 A, 113 24 Stockholm

Båten ligger centralt i Stockholm vid Strandvägen på Östermalm

 

För personlig kontakt

Mattias Frisk 070-734 62 71 mattias@msmolly.se
Kenneth Bergman 070-444 21 80 kenneth@msmolly.se
Filip Bagger Frisk 073-400 07 66 filip@msmolly.se

Förfrågan: charter@msmolly.se