Födelsedag för Nobelkocken Johnny Johanssons firades med god mat och special beställda viner från Gastrodev. Bland gästerna fanns grundaren Yohan Adell. Bland gästerna fanns även bland annat Christer Svantesson, en gammal kollega och god vän. Senare under kvällen steg en av gästerna Jan Johansen, upp och underhöll för sällskapet.

Mat under kvällen

Maten bestod av en mingelbuffé som Johnny Johansson själv komponerat men som för kvällen tillreddes av Kenneth Bergman Johnny Johansson är köksmästare och gastronomisk innovatör hos oss på M/S Molly och arrangerar bufféer och sittande middagar på bästa sätt för event ombord för såväl företag som privata arrangemang.


Vill du fira födelsedag tillsammans med Nobelkocken. Kontakta oss så skräddarsyr vi just ditt event! Varmt välkommen till oss på M/S Molly

M/S MOLLY

Kajplats:
Strandvägskajen 20G i Stockholm
Postadress:
Konferensbåtar i Sverige AB Dalagatan 18 A, 113 24 Stockholm

Båten ligger centralt i Stockholm vid Strandvägen på Östermalm

 

För personlig kontakt

Mattias Frisk 070-734 62 71 mattias@msmolly.se
Kenneth Bergman 070-444 21 80 kenneth@msmolly.se
Filip Bagger Frisk 073-400 07 66 filip@msmolly.se

Förfrågan: charter@msmolly.se