Akademikerresor är ett resebolag som skräddarsyr gruppresor, privatresor, kickoffer och evenemang. Storstäder, strandliv och andra äventyr planeras så kunder kan fokusera på själva resan och upplevelsen utan att behöva lägga tid på att planera själv. De har stor erfarenhet och kunskap om kunders resemönster och behov.

Härliga resetips från Akademikerresor

Det blev en lyckad kväll på M/S Molly då de bjöd på härliga resetips, skapades kontakter och bokades evenemang. Samtidigt som goda snittar och dryck serverades. Gästerna njöt av miljön på båten och den härliga utsikten mot Djurgården och Saltsjön. En rundvandring på båten fick flera av gästerna att även vilja boka ett eget event hos oss på Molly!


Om ni är intresserade av att höra mer om oss på M/S Molly eller boka ett eget event så kan ni klicka här. 

M/S MOLLY

Kajplats:
Strandvägskajen 20G i Stockholm
Postadress:
Konferensbåtar i Sverige AB Dalagatan 18 A, 113 24 Stockholm

Båten ligger centralt i Stockholm vid Strandvägen på Östermalm

 

För personlig kontakt

Mattias Frisk 070-734 62 71 mattias@msmolly.se
Kenneth Bergman 070-444 21 80 kenneth@msmolly.se
Filip Bagger Frisk 073-400 07 66 filip@msmolly.se

Förfrågan: charter@msmolly.se