Vill du eller känner du någon som vill arbeta extra på M/S Molly. Nu söker vi extra servis till vår- och sommarsäsong.

Vi söker extra servis….

Vi är ute efter en glad person som ser mötet med gästen som det viktigaste. Du bör ha erfarenhet från servering. En strukturerad teamplayer med känslan för detaljer och helhet vid de varierande eventen. Vårt mål är att överträffa varje gästs förväntan ombord. Som servis bör man då vara lyhörd och alert inför gästens behov och önskemål under vistelsen.

Om M/S Molly……

Vi på M/S Molly vill skapa en familjär känsla både bland personal som med gäster som kan vara både företag och privata. Gästantalet varierar från 10 personer upp till 46 person. Som privat person kan man fira allt från dop till bröllop ombord. Företags eventen kan handla om allt från kickoffer, konferenser, frukost seminarier som bok releases och produktlansering. Gästen kan beställa både mingelbuffé som fyra- rätters sittande middag med bastu och badtunna som trevligt inslag under eventet. M/S Molly utgår från Strandvägskajen där gästen kan välja att ligga kvar vi kaj och/eller ta en Cruise in i vackra Mälaren. Ombord kan gästerna basta och njuta av 40 gradigt vatten i badtunnan. Man kan även välja att lägga till och ta ett dopp i sjön. Arbetspassen kan variera allt ifrån heldags konferens med börja vid kl 8 med frukost till kl 03.00 med bar och dans. Ser du att du är den vi söker eller känner någon som skulle passa ombord så kontakta Kenneth Bergman eller Mattias Frisk på kenneth@msmolly.se, mattias@msmolly.se. Vi tar endast emot ansökan via mail. 

M/S MOLLY

Kajplats:
Strandvägskajen 20G i Stockholm
Postadress:
Konferensbåtar i Sverige AB Dalagatan 18 A, 113 24 Stockholm

Båten ligger centralt i Stockholm vid Strandvägen på Östermalm

 

För personlig kontakt

Mattias Frisk 070-734 62 71 mattias@msmolly.se
Kenneth Bergman 070-444 21 80 kenneth@msmolly.se
Filip Bagger Frisk 073-400 07 66 filip@msmolly.se

Förfrågan: charter@msmolly.se