Vinprovning ombord på MS Molly

Melina Johnson från Selected French Wines hade med sig vita viner inför vår och sommar och syftet med vinprovning ombord på MS Molly var att hitta härliga viner till högsäsongen. Vi har samarbetat med Selected French Wines sedan förra året och lyckats hitta många topp viner på gästens begäran. På MS Molly jobbar vi med dryck till eventen mycket efter gästernas önskemål. Detta på grund av begränsade lagrings utrymmen. Om ett sällskap önskar ett speciellt vin till festen eller middagen ombord så tar vi hem det inför eventet. Vi kan även rekommendera alternativ till eventen om kunden inte har några egna preferenser.  Pia, våran restaurangchef är utbildad sommelier och kan föreslå dryck som passar till menyerna som Johnny Johansson utarbetat.

Selected French Wine

Företaget är en mindre vinimportör med stor passion för franska kvalitets viner. French Winen strävar efter samarbeten med miljömedvetna vingårdar som tillhanda håller kvalitetsviner. Detta är de viktigaste kriterier för att de ska passa in i vinportföljen. Sortimentet består av noga utvalda viner från anrika vingårdar i Frankrike. Många av vinerna har vunnit priser i Frankrike och varit framgångsrika internationellt. Det är framför allt på de små vingårdarna och bland de mindre vinproducenterna i Frankrike som man kan hitta unika, oftast prisvärda kvalitetsviner. 

M/S MOLLY

Kajplats:
Strandvägskajen 20G i Stockholm
Postadress:
Konferensbåtar i Sverige AB Dalagatan 18 A, 113 24 Stockholm

Båten ligger centralt i Stockholm vid Strandvägen på Östermalm

 

För personlig kontakt

Mattias Frisk 070-734 62 71 mattias@msmolly.se
Kenneth Bergman 070-444 21 80 kenneth@msmolly.se
Filip Bagger Frisk 073-400 07 66 filip@msmolly.se

Förfrågan: charter@msmolly.se