Säljteamet har förstärkts på M/S Molly med glada och härliga Mary Parlon Jongarden.

Mary kommer att bidra med lång erfarenhet inom försäljning, marknadsföring med fokus på kundrelationer till teamet. På M/S Molly skräddarsyr vi eventen efter gästens önskemål så långt det är möjligt. Därför är förståelse för kundens behov en viktig del i säljprocessen.

Den där Mary….

Efter många år i Australien, med irländsk bakgrund förde kärleken Mary till Sverige.
I Sverige har Mary närmast arbetat inom detaljhandeln där en bra kundkontakt är avgörande för resultatet. Mary anser att det viktigaste i kontakten med kunden är att vara lyhörd för att tillgodose önskemål på bästa sätt. Även att försöka överträffa förväntningar, är något Mary ser som en viktig del i kontakten.

Tillsammans med övrig personal kommer hon se till att ni får en fantastisk upplevelse ombord 

 


Möjligheterna ombord M/S Molly

Möjligheterna ombord är många. Som företag kanske du vill arrangera en konferens, kickoff eller kundevent. Här är det också underbart med bröllop, födelsedagsfest och möhippa/svensexa… eller något annat spännande. Utmana oss gärna!

För kontakt med säljteamet Mattias, Lotta eller Mary klicka här.