THE SWEDISH FAMILY

Vi fick besök av THE SWEDISH FAMILY för några veckor sedan ombord på M/S Molly. Mamma Yonna och  pappa Axel med barnen Alma och Harry. Det är en mycket populär vlogg där familjen delar med sig av gemensamma upplevelser.  Bland annat när Harry ska till frisören för första gången, underbart.

Badtunna och bastu

Familjen letad efter en plats där man kan ta sig ett dopp bland isflaken i centrala Stockholm. Det fann de på M/S Molly. Med en badtunna med 40 grader och bastun till hands blev det en upplevelse för både föräldrar och barn. Barnen Alma och Harry satt kvar i M/S Mollys generösa bastu med ett panorama fönster till aktern där mamma Joanna och pappa Axel fick sin önskan uppfylld. Med möjligheten till bad från båten via en stege och grind underlättade bragden eftersom vattnet säkert inte höll mer är ca 4 grader. Sedan njöt hela familjen av vistelsen i badtunnan.

M/S MOLLY

Kajplats:
Strandvägskajen 20G i Stockholm
Postadress:
Konferensbåtar i Sverige AB Dalagatan 18 A, 113 24 Stockholm

Båten ligger centralt i Stockholm vid Strandvägen på Östermalm

 

För personlig kontakt

Mattias Frisk 070-734 62 71 mattias@msmolly.se
Kenneth Bergman 070-444 21 80 kenneth@msmolly.se
Filip Bagger Frisk 073-400 07 66 filip@msmolly.se

Förfrågan: charter@msmolly.se