Vår- och sommar säsongen 2018

Vår- och sommar säsongen 2018 på M/S Molly började stillsamt men så kom värmen. Med det ökade efterfrågan på event på M/S Molly. Maj bjöd på både doktorshattar, bröllop och företagsfester som anpassas efter kundens behov så långt som är möjligt. M/S Molly blev så gott som fullbokad  under maj med både lunch- och middagskörningar vissa dagar.

Juni

Juni har fortsatt i samma anda med  34 bokningar av varierande event där grillbuffèr, mingelbuffér och fin middagar tillhandahållits av vår egen Nobelkock Johnny Johansson. Efterfrågan är stor och där tar Lotta Kollberg och Mattias Frisk  emot samtal och mail för fulla muggar.

Pia Alen med personal har under eventens gång servat gästerna med leenden och öppna armar medans kaptenerna Johnnie Wiklund och Mats Sjöblom styrt M/S Molly med säkerhand på Saltsjöns och Mälarens vatten.

Inför sommarens event

Juli och augustis förfrågningar har börjat rulla in med många bekräftade bokningar. Även de första julbordsbokningarna har kommit in.

Kräftskivor, kickoffer, konferenser och allehanda privata jubileer efterfrågas av kunder. M/S Molly passar för all sorts firande och event upp till 46 personer.

Har du planer för framtida event var ute i god tid

Med vänlig hälsning

M/S Molly

 

M/S MOLLY

Kajplats:
Strandvägskajen 20G i Stockholm
Postadress:
Konferensbåtar i Sverige AB Dalagatan 18 A, 113 24 Stockholm

Båten ligger centralt i Stockholm vid Strandvägen på Östermalm

 

För personlig kontakt

Mattias Frisk 070-734 62 71 mattias@msmolly.se
Kenneth Bergman 070-444 21 80 kenneth@msmolly.se
Filip Bagger Frisk 073-400 07 66 filip@msmolly.se

Förfrågan: charter@msmolly.se