Augusti månad börjar närma sig sitt slut, och vi på M/S Molly tittar tillbaka på ännu en fantastisk månad! Fullbokat med företagsevent, konferenser, bröllop och födelsedagskalas har vi haft full fart. Den här veckan hade vi bland annat Rix FM och Erik Lallerstedts ledningsgrupp.

 

Nu närmar sig september som är lika mycket bokad. Nu kommer en härlig tid för er som gillar skaldjur så ni är varmt välkomna med att boka in er på en härlig skaldjurs middag hos oss. Vi får även många frågor om Julborden och det går att boka in dom redan nu, eller det är snarare dags att boka in dem för tiderna försvinner snabbt.

 

 

M/S MOLLY

Kajplats:
Strandvägskajen 20G i Stockholm
Postadress:
Konferensbåtar i Sverige AB Dalagatan 18 A, 113 24 Stockholm

Båten ligger centralt i Stockholm vid Strandvägen på Östermalm

 

För personlig kontakt

Mattias Frisk 070-734 62 71 mattias@msmolly.se
Kenneth Bergman 070-444 21 80 kenneth@msmolly.se
Filip Bagger Frisk 073-400 07 66 filip@msmolly.se

Förfrågan: charter@msmolly.se