MAT, DRYCK & FÖRETAGSEVENT

Njut av god mat och dryck

Ingen kärlek är mer äkta, än kärleken till mat. (George Bernhard Shaw)

Mat som triggar ögat och gomen

Vi lägger vår själ i att skapa mat som triggar både ögat och gomen. Eftersom vi vet att både smaken och budgeten ser olika ut hos våra gäster gör vi allt för att skapa en meny med mat och dryck som passar just dina önskemål. Hittills har vi mött alla behov – allt ifrån kanapéer med öl, till femrättersmiddag á la Nobelmiddagen med champagne.

Nobelmiddagen och kungligheter

Vill du som gäst ha en extra matupplevelse? På M/S Molly är den välrenommerade kocken Johnny Johansson kökschef och gastronomisk innovatör.

Johnny har förutom att ha varit huvudansvarig kock för den prestigefylla Nobelmiddagen inte mindre än 11 gånger, även varit med i det svenska kocklandslaget. Han är den ende av alla ansvariga kockarna för Nobelmiddagen som fått Nobelstiftelsens Guldmedalj för sitt arbete.

Vi är stolta att Nobelkocken Johnny Johansson vill jobba med oss.

Våra fantastiska kockar

Vi på M/S Molly är glada över våra fantastiska kockar Johnny Johansson, Stefan Jerkfelt & Kenneth Bergman.

Stefan Jerkfelt, göteborgaren som är utbildad i Schweiz och Frankrike, han har arbetat på finkrogar och lyxhotell som Ritz Carlton i USA och Taj Majhal group, Indien. Och nu även på M/S Molly.

Kenneth Bergman utbildad kock och framgångsrik genom sitt eget bageri i 17 år har lagat mat tillsammans med Johnny på M/S Molly sen 2016. Kenneth lagar fantastisk mat med en noggrannhet för detaljer utöver det vanliga.

God dryck till god mat

Till god mat kommer god dryck. Vi har ett trevligt sortiment av både alkoholfria och alkoholhaltiga drycker.

Champagne

Vi erbjuder champagne från HATT et SÖNER som är det enda svenskägda champagnehuset. Det är en fin historia om hur champagnehuset kom i ägo av familjen Ruscon. Du kan läsa den på deras hemsida, klicka här.

Vår huschampagne är HATT et SÖNER Grande Cuvée Brut. Genom vårt nära samarbete med champagnehuset HATT et SÖNER och dess ägare, kan vi erbjuda intressanta och trevliga champagneprovningar och sabreringskurser ombord M/S Molly.

 

 

M/S MOLLY

Kajplats:
Strandvägskajen 20G i Stockholm
Postadress:
Konferensbåtar i Sverige AB Dalagatan 18 A, 113 24 Stockholm

Båten ligger centralt i Stockholm vid Strandvägen på Östermalm

 

För personlig kontakt

Mattias Frisk 070-734 62 71 mattias@msmolly.se
Kenneth Bergman 070-444 21 80 kenneth@msmolly.se
Filip Bagger Frisk 073-400 07 66 filip@msmolly.se

Förfrågan: charter@msmolly.se