PRIVATA EVENT

 

Vänner är alltid vänner hur långt tillbaka i tiden du än må resa. Om ni har minnen tillsammans finns där alltid en bit av er vänskap i ditt hjärta. (Kelley O’Connor)

 

Vi vill skapa minnen till dig

Är det din födelsedag, bröllopsdag eller kanske har du tagit studenten? Ska din vän gifta sig och du vill skapa en minnesvärd möhippa eller svensexa åt din bästa vän?

På M/S Molly vill vi vara med och skapa minnen oavsett vilket tillfället är. Därför lyssnar vi alltid på dina behov och skapar en för dig unik upplevelse.

Ombord M/S Molly

På nedre däck är det skönt att hänga en solig dag, här kan vi även servera välkomstdrink och duka upp buffé. Det är även på nedre däck som du kan erbjuda dina gäster att basta och bada i tunna – vad kan väl vara mer avslappnande än att oavsett årstid sjunka ner i det uppvärmda vattnet och sen gå vidare till bastun? Vilket kanske är en ännu häftigare upplevelse en kallare årstid.

Mat och dryck

God mat och dryck är viktigt. Det har vi på M/S Molly tagit fasta på. Chefskock ombord är Nobelkocken Johnny Johansson. Den enda av alla nobelkockar som har Nobelstiftelsens godkännande att kalla sig Nobelkock.

Kenneth Bergman utbildad kock och framgångsrik genom sitt eget bageri i 17 år har lagat mat tillsammans med Johnny på M/S Molly sen 2017. Kenneth lagar fantastisk mat med en noggrannhet för detaljer utöver det vanliga.

Oavsett om ni önskar frukost, lunch, skaldjurstallrik, grillbuffé eller trerättersmiddag med exklusiva råvaror, så fixar vi det.

Möjligheterna ombord är många och vi skräddarsyr tillsammans med dig ditt arrangemang.

Teknik

Via ett Bose/Sonos-system erbjuder vi ett förstklassigt ljud och du kan enkelt hämta in din Spotify-lista för att få precis den musik du själv önskar under ditt event. Vill du även visa ett bildspel har vi en 55-tums HD-TV till vilken du kan koppla din PC eller Mac.

 

 

M/S MOLLY

Kajplats:
Strandvägskajen 20G i Stockholm
Postadress:
Konferensbåtar i Sverige AB Dalagatan 18 A, 113 24 Stockholm

Båten ligger centralt i Stockholm vid Strandvägen på Östermalm

 

För personlig kontakt

Mattias Frisk 070-734 62 71 mattias@msmolly.se
Kenneth Bergman 070-444 21 80 kenneth@msmolly.se
Filip Bagger Frisk 073-400 07 66 filip@msmolly.se

Förfrågan: charter@msmolly.se