OM M/S MOLLY

Charterbåt för en unik upplevelse – året runt

M/S Molly är en charterbåt i Stockholm för konferens och fest eller varför inte för en produktlansering. Vi välkomnar både företag och privatpersoner.

Ombord på M/S Molly erbjuder vi mat och dryck utifrån kundens val och vi har fullständiga rättigheter. Vi samarbetar med kända dryckesmärken, kockar och andra partners som kan bidra till att höja nivån på er vistelse.

Med bastu och badtunna ombord kan vi erbjuda er en avslappnad vistelse. Tänk dig att M/S Molly sakta glider fram över Stockholms vatten när ni njuter i badtunnan i fören. Vill ni kan vi även ankra upp för bad i havet eller Mälaren.

Alla arrangemang skräddarsys och vi har inga publicerade prislistor. Är du intresserad att hyra M/S Molly ber vi dig kontakta oss så sätter vi ihop ett förslag utifrån dina önskemål. Klicka här för att hitta kontaktuppgifter eller scrolla längst ner.

 

Historien om charterbåten M/S Molly

 

Idéen att bygga M/S Molly började en härlig vinterkväll i en badtunna när Mattias Frisk och hans pappa drömde sig bort till att sitta i en badtunna på vattnet, i stället för som den kvällen vid strandkanten. Några timmar senare hade projektet fått såväl badtunna och bastu, som matsal med alla dess bekvämligheter.

Våren 2013 tog vi emot de första gästerna. Sedan starten har M/S Molly varit en succé! Nu har vi ca 180 event om året, dvs ca varannan dag. Året runt, allt från företagsevent och bröllop till julbord.

M/S Molly är platsen att njuta på året runt.
Varmt välkommen!

M/S MOLLY

Kajplats:
Strandvägskajen 20G i Stockholm
Postadress:
Konferensbåtar i Sverige AB Dalagatan 18 A, 113 24 Stockholm

Båten ligger centralt i Stockholm vid Strandvägen på Östermalm

 

För personlig kontakt

Mattias Frisk 070-734 62 71 mattias@msmolly.se
Kenneth Bergman 070-444 21 80 kenneth@msmolly.se
Filip Bagger Frisk 073-400 07 66 filip@msmolly.se

Förfrågan: charter@msmolly.se